donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Politie zoekt getuigen

30 mei 2012 (door WoudrichemNet)

GORINCHEM / ANDEL - De politie zoekt getuigen van een incident dat op 26 mei op de Nieuwe Wolpherensedijk bij de snelweg A27 bij Gorinchem plaatsvond. Rond 17.15 uur viel daar een 25-jarige vrouw uit Andel uit een rijdende personenauto en kwam ze hard op het wegdek neer. Ze liep daarbij behoorlijke schaafwonden op.

De vrouw zat als passagier in de auto, met naast haar 30-jarige vriend uit Andel. Het is niet duidelijk of de vrouw uit de auto is gevallen, geduwd of dat ze de auto zelf heeft verlaten. Wel staat vast dat beiden ruzie hadden. De man werd aangehouden en werd een dag later na verhoor heengezonden.

Wie het voorval heeft zien gebeuren wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar de afdeling ZSM in Dordrecht. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Politie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.