donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Proces-verbaal vanwege kampvuur in de Biesbosch

29 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  De politie maakt proces-verbaal op tegen een groep van zes jongens. Zij hadden een kampvuur in de Biesbosch gestookt.

Agenten zagen maandagavond 28 mei 2012 om 2100 uur de rookpluim ter hoogte van Jannezand boven de bomen uit stijgen. Bij het Jannezand troffen zij een hutje met vijf slaapplaatsen. Er waren zes jongens (14 tot en met 17 jaar uit Nieuwendijk en Almkerk) aanwezig die op de grond een kampvuur brandend hadden.

Het is de Algemene Plaatselijk Verordening van de gemeente Werkendam verboden om in de open lucht een vuur aan te leggen. Dat geldt uiteraard helemaal voor Nationaal Natuurpark De Biesbosch, waar flora en fauna extra beschermd worden. De knapen gingen op de bon.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.