vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Lezen met korting

29 mei 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Juni is traditioneel de maand van het spannende boek. In alle vestigingen van bibliotheek Altena zijn ze weer te vinden: thrillers, detectives, historische speurders en politieagenten die gebruik maken van de nieuwste technieken. In juni staan ze op de voorgrond.

Maar er is meer. In juni ligt ook een cadeautje voor u klaar... De Trillerglossy, een inspiratiegids vol leestips en interviews. Spannende boeken zijn populair, vooral in de vakantiemaanden. 'Want wat is er nou lekkerder dan de zomer doorbrengen met een stapel thrillers bij de hand', aldus de bieb.

Korting voor nieuwe leden
En dat is nog niet alles. Wordt u in Juni – Maand van het Spannende boek- lid van de  bibliotheek, dan krijgt u nóg een cadeau: 20 % korting op uw jaarabonnement. Lid worden is heel makkelijk. Dat kan in alle zeven vestigingen van Bibliotheek Altena, maar ook via www.maandvanhetspannendeboek.nl  Meld u aan en de bieb belt wanneer het abonnement opgehaald kan worden.

De bibliotheek kent drie soorten jaarabonnementen.

  • Voordelig Ontdekken € 25,00  maximaal twintig materialen per jaar
  • Lekker lezen  € 35,00  onbeperkt lezen
  • Onbeperkt Genieten € 60,00  onbeperkt en gratis alle materialen

Overstappen
Bent u al lid van de bibliotheek dan kunt u ook korting krijgen. Stapt u in juni over van Voordelig Ontdekken naar Lekker Lezen of van Lekker Lezen naar Onbeperkt Genieten dan krijgt u van ons 20% korting op de meerprijs van dit abonnement. Aanmelden kan in juni in alle zeven vestigingen van Bibliotheek Altena.

Lees meer over:

bibliotheek altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.