Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Aal en Snoek vissen bij Kinderopvang

29 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op donderdag 24 mei gaven Aal en Snoek acte de présence bij Kinderopvang Woudrichem. Het IJsselsteinse duo verzorgde een voorstelling vol verhaal, dans en muziek voor een grote groep kinderen van 3 tot en met 8 jaar. De zestig minuten durende show stond bol van de dynamiek, zelfgeschreven liedjes met een vleugje humor en een geweldig verhaal. De kinderen genoten zichtbaar.

Aal en Snoek  kwamen naar Woerkum in het kader van het vakantiethema 'Vissen' van de buitenschoolse opvang. Zij vertelden een aansprekend verhaal over twee vrienden die erop uit trekken om een lekker visje te vangen. Helaas valt dit niet mee, waardoor zij allerlei avonturen beleven.

Toepasselijk
Het thema 'Vissen' is natuurlijk bijzonder toepasselijk voor Woudrichem. Zo bezochten de kinderen van Kinderopvang Woudrichem eerder al de visboer op de markt, de Historische Stadshaven van Woudrichem en visbakker Bart Hartman. Ook Tuincentrum Kolbach werd in de laatste week van de vakantie aangedaan om twee vissen te kopen voor de buitenschoolse opvang. (Foto Kinderopvang Woudrichem)

Het volledige verhaal over Aal en Snoek vindt u HIER...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.