donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Marianne Vos: sleutelbeen gebroken, toch op afspraak in Dussen

28 mei 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Dat Marianne Vos een dame met karakter is, was al langer bekend. Zondag bleek ze ook erg plichtsgetrouw buiten de wielersport om, toen ze ondanks een sleutelbeenbreuk toch op het afgesproken trainingsrondje met Team Dongen voor Alpe d'Huzes verscheen. Wereldtopper Vos brak donderdag haar sleutelbeen tijdens de Valkenburg Hills Classic in Limburg en kon zondag dus niet meefietsen. Wel gaf haar aanwezigheid bij de Koppelpaarden in Dussen het team dat op 6 en 7 juni in Frankrijk gaat rijden morele steun. Vos kreeg van het team een fruitmand overhandigd. René Roovers sprak Vos nog kort toe: "Balen dat dit je nu net moet overkomen. Slechter kan bijna niet. We hopen dat je snel herstelt en misschien komt het allemaal nog goed met een gouden medaille." (BN De Stem)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.