donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Bieb Werkendam gaat even dicht

26 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tijdens de sluiting van de vestigingen van bibliotheek Altena van 11 tot en met 13 juni maakt men van de gelegenheid gebruik om Bibliotheek Werkendam opnieuw in te richten. "We willen u verleiden en verrassen met nieuwe meubels, een aparte hoek voor baby’s en peuters en het plaatsen van de materialen in werelden."

Voor deze herinrichting sluit Bibliotheek Werkendam van 11 tot en met 24 juni. Vanaf maandag 21 mei worden in Bibliotheek Werkendam alle boeken zes weken uitgeleend. Mensen hebben dan ruim de tijd om de boeken weer in te leveren na de sluiting van de bibliotheek.
Tijdens de sluiting, maar ook nu al,  bent u van harte welkom in een van de andere zes vestigingen.

Zelfbediening
In de vestigingen Werkendam en Giessen zijn afgelopen weken zelfbedieningsautomaten geplaatst. In de vestiging in Aalburg staat al langer eenzelfde zelfbedieningsautomaat. Met deze zelfbedieningsautomaten kunt u zelf uw materialen uitlenen en, zonodig, ook verlengen.
Door het inzetten van de zelfbedieningsautomaten krijgt het personeel meer tijd om uw vragen te beantwoorden of om u te adviseren bij het kiezen en zoeken van uw boeken.

Zelf verlengen en/of reserveren kan overigens ook thuis geregeld worden. Via de biebwebsite of via de app 'De Bibliotheek'. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android.

Lees meer over:

Werkendam bieb gesloten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.