vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Alle biebvestigingen gesloten van 11 tot en met 13 juni

26 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA -  Bibliotheek Altena gaat in juni over naar een nieuw computersysteem. Alle vestigingen van Bibliotheek Altena sluiten daarom van maandag 11 tot en met woensdag 13 juni. In deze periode kunt u ook geen gebruiken maken van onze internetcatalogus om boeken te reserveren of te verlengen. Vanaf donderdag 14 juni kunt u weer boeken verlengen en reserveren via de catalogus.

Zelfbediening
In de vestigingen Werkendam en Giessen zijn afgelopen weken zelfbedieningsautomaten geplaatst. In de vestiging in Aalburg staat al langer eenzelfde zelfbedieningsautomaat. Met deze zelfbedieningsautomaten kan men zelf materialen uitlenen en, zonodig, ook verlengen. Door het inzetten van de zelfbedieningsautomaten krijgt het personeel meer tijd om vragen te beantwoorden of om te adviseren bij het kiezen en zoeken van uw boeken.

Zelf verlengen en/of reserveren kan overigens ook thuis geregeld worden. Via de biebwebsite of via de app 'De Bibliotheek'. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android.

 

Lees meer over:

Altena bibliotheek sluiten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.