vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Warm weer? Voorkom ongenode gasten!

25 mei 2012 (door AalburgNet)

REGIO - De temperatuur stijgt, open ramen en deuren zorgen voor verkoeling. Maar met deze frisse lucht sluipt een ongenode gast misschien ook uw woning binnen. U denkt dat overkomt ons niet? Niet bij ons?

De werkelijkheid ligt helaas anders. Daarom ter lering ende vermaeck: : Gisteravond vond er een insluiping plaats bij een woning aan de Markt in Prinsenbeek. Het lukte de inbreker om via een openstaand raam naar binnen te gaan. De dader ging er met een geldbedrag en sieraden vandoor. De insluiping gebeurde tussen 17.45 uur en 20.30 uur. 

Bij een woning aan de Busschieters in Etten-Leur lukte het inbrekers om via een niet afgesloten poort op de achterplaats van de woning te komen. Vervolgens werd er een slot geforceerd waarna de daders er met geld vandoor gingen.

Maatregelen
Leren van een ander... Zeker in deze gevallen. De politie vraagt alert te zijn en de juiste maatregelen te treffen om het een inbreker zo moeilijk mogelijk te maken.

Lees meer over:

Politie Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.