woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

FietsNED sponsort Alpe d’HuZes

25 mei 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Eric Goossens van FietsNED regio Land van Heusden en Altena heeft het Alpe d’HuZes team van het Altena College in Sleeuwijk gesponsord. Elk lid van het team rijdt rond met nieuwe binnen- en buitenbanden. Verder is er de nodige service verleend om volgende week op en top geprepareerd aan de start te verschijnen bij het beklimmen van de beroemde Franse berg Alpe d’Huez.

Op de foto wordt Eric Goossens van links naar rechts omringd door Ger van Breugel, Cynthia Hoeke, Wim Bronsema, Arie van Weelden, Willem Jan van Klinken en Peter Kant. Gehurkt zitten Yoram Timmer en Tim van Mastrigt. Het Altena College dankt Eric Goossens voor zijn bijdrage aan Alpe d’HuZes.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.