donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Drvingrange golfpark vernieuwd

25 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  Achttien enthousiaste spelers op Golfpark Almkreek toonden zich bereid een deel van de vernieuwingen op Almkreek te sponsoren. Mede door hun bijdrage zijn alle afslagmatten op de drivingrange vernieuwd en konden bovendien 21.000 nieuwe golfballen worden gekocht.

De vernieuwde drivingrange wordt op 3 juni a.s. officieel in gebruik genomen. Golfpark Almkreek is de sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage en hoopt binnenkort met andere sponsoren nog meer vernieuwingen en uitbreidingen te realiseren.

Bent u benieuwd hoe de nieuwe matten en ballen bevallen? U bent vanaf 3 juni van harte welkom. Kom en geniet!

Lees meer over:

Almkerk golfpark almkreek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.