dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Millenniumwerkgroep fietst Aalburg rond

24 mei 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Tijdens de 28e traditionele fietstocht Aalburg Rond - op 9 juni - presenteert de Millenniumwerkgroep zich in één van de 44 stempelposten.

In het IJsclubgebouw in Babylonienbroek geeft de werkgroep acte de présence en ontvangt daar de verwachte 1.500 deelnemers  De werkgroep geeft alle deelnemers de gelegenheid nader kennis te maken met de Millenniumdoelen. De werkgroepleden zullen uitleg geven over de invulling van dit idealistische doel waarvoor de gemeenteraad heeft gekozen.

Kleurplaat
Naast het fietsen bestaat de mogelijkheid rondom deze locatie een korte wandeling te maken en te genieten van de landelijke omgeving. Geen lekkere hapjes, ballonnen of ansichtkaarten in deze stempelpost, maar wel de noodzakelijke stempel. Voor de kinderen is er, verdeeld over twee categorieën, een kleurplaat beschikbaar. De mooiste kleurplaat die ingeleverd wordt, wordt beloond met een passend prijsje. De kleurplaten kunnen vòòr 16 juni aanstaande op het gemeentehuis bij de heer E.W. Kooi worden ingeleverd. Mogelijk dat er ook nog een drankje kan worden aangeboden.

Vragen
In ieder geval hoopt ook de Millenniumwerkgroep op een grote deelname en dat er veel mensen geïnteresseerd raken in het werk van de werkgroep en de millenniumdoelen. Informatie kan iedereen tijdens alle werkdagen opvragen bij Ery Kooi, telefoon (0416) 698704 of via e-mail: e.kooi@aalburg.nl.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.