donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Onderzoek leefbaarheid Eethen en Meeuwen

24 mei 2012 (door AalburgNet)

EETHEN / MEEUWEN - Lotte van Binsbergen en Maike van Heck, twee vierdejaarsstudenten van de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening, gaan als afstudeerproject een onderzoek doen in Eethen en Meeuwen.

Lotte en Maike laten weten: 'Ons onderzoek richt zich op de leefbaarheid in de kernen Eethen en Meeuwen. Voor ons onderzoek zullen wij alleenstaande personen van 75 jaar en ouder interviewen. Aan de hand van het resultaat van ons onderzoek, zullen wij aanbevelingen doen aan de gemeente. Voordat we beginnen met het afleggen van huisbezoeken om de interviews af te nemen, wordt met de desbetreffende personen (telefonisch) contact opgenomen. Wanneer we bij u aan de deur staan, kunnen wij ons identificeren door middel van een gemeentepas. We hopen dat de personen die het aangaat mee willen werken. U kunt ook uw wensen en aanbevelingen bij ons kwijt.'

Informatie
Wie meer informatie wil kan bellen met:Lotte van Binsbergen, 06-12884825 of  Maike van Heck, 06-13785601. Of mailen naar i.welzijn@aalburg.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.