vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

HAK geeft duurzame landbouw Suriname impuls

24 mei 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Groentefabrikant HAK uit Giessen gaat met de Stichting Duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname(d'ONS ) en de steun van het ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie (ELI) op zoek naar duurzame agrarische ondernemers in Suriname. Op deze manier willen zij gezamenlijk het werken in de landbouw aantrekkelijker maken en het productiepotentieel van het land heractiveren. Een delegatie onder leiding van d’ONS directeur Hendrik Comvalius en HAK topman Michiel van Ginkel vertrekt 29 mei 2012 naar het land voor de afrap van het project ‘award duurzaamste agrarische bedrijf in Suriname.’

Lees meer over:

Giessen hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.