woensdag 1 februari 2023

Alles over Altena

Al veertig aanmeldingen voor Open Coffee Altena

23 mei 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK / ALTENA: De teller voor de vierde editie van Open Coffee Altena - die dit keer in Nieuwendijk wordt gehouden - staat op dit moment alweer op veertig aanmeldingen. Op 7 juni aanstaande is Krachtstroom aan de Rijksweg 134 de gastvrije ondernemer.

Dát is één van de leuke dingen aan Open Coffee Altena: steeds bij een andere ondernemer (soms letterlijk) in de keuken kijken. In ieder geval altijd achter de schermen.
Het snel groeiende ondernemersnetwerk in de regio kiest daarom ook voor laagdrempeligheid in de volle breedte. Dat wil zeggen onthaasten tussen 09:30 en 11:00 uur met een pittige kop koffie, goede gesprekken en prettige ontmoetingen. Wie weg wil gaat, wie kiest voor later komen, doet dat. De entree is vrij en ook de koffie wordt geschonken. (Let op de woordspeling...)

Coffee Stip
Op de Open Coffee Stip dit keer twee ondernemers uit de regio. Tijdens maximaal 90 seconden 'zendtijd' brengen zij hun product of dienst voor het voetlicht. Aansluitend ligt de zaal open om gesprekken aan te gaan, te informeren of aanbiedingen te doen. Want netwerken, ervaring uitwisselen en kennis delen, daar gaat het om. Komen daar zaken bij, prima. Het kan allemaal. Wie zonder dat alles er 'gewoon' bij wil zijn: kan ook!

Teller
In december 2011 ging de allereerste Open Coffee Altena van start in Woudrichem. 55 deelnemers kwamen op de koffie in Kookstudio Heerlijk & Eerlijk. De tweede editie in Dussen kreeg 95 koffiedrinkers op de planken: Pruysen Parket. De meest recente aflevering, 3.0, was in Wijk en Aalburg. Gastheer OV Aalburg telde 115 deelnemers. Wat gaat er in Nieuwendijk gebeuren?

Aanmelden
Wie komen wil, is hartelijk uitgenodigd. Wel even aanmelden. Dat kan via LinkedIn Group Ondernemend Altena / Events 
Wie geen LinkedIn heeft surft naar www.ondernemendaltena.nl en meldt zich daar.

Klikken onder het kopje Bedrijven/Open Coffee op www.Aalburg.net, www.Werkendam.net of www.Woudrichem.net kan ook.

  • Open Coffee Altena: B2B met koffie als brandstof

Lees ook het eerdere artikel over Open Coffee Altena op www.werkendam.net

Zie ook:

Lees meer over:

open coffee Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.