zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

A27 afgesloten door ongeval

22 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vanmiddag, rond 16.00 uur, werd de A27 tussen Hank en Nieuwendijk over twee rijstroken afgesloten in verband met een ongeval met een vrachtwagen. Aldus de Verkeersinformatiedienst (VID). Nadere bijzonderheden ontbreken vooralsnog. Aan de andere kant ontstond een kijkersfile.

Werkzaamheden
Aankomende nacht (van 22 op 23 mei) is de A27 ter hoogte van het knooppunt Gorinchem de verbindingsweg naar de A15 richting Rotterdam afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. Rond middernacht wordt de ingestelde omleiding naar verwachting weer opgeheven. 

Lees meer over:

ongeval a27 Nieuwendijk hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.