maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Haringparty zorgt voor Opkikker

22 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  De Hollandse Nieuwe komt binnenkort (ook) in Werkendam aan wal. Voor die gelegenheid vindt op donderdag 14 juni bij Restaurant de Waterman in Werkendam de jaarlijkse Haringparty plaats. Door het regionale bedirjfsleven wordt dit evenement gezien als ´de ideale gelegenheid om te netwerken.´ Dit jaar wordt door deze bijeenkomst Stichting Opkikker gesteund.

De Haringparty wordt georganiseerd door de serviceclubs Rotary Club Woudrichem, Lions Club Werkendam, Kiwanis Club Heusden en Altena en Lions Club Land van Heusden en Altena. Rabobank Altena is hoofdsponsor van dit evenement.
Jaarlijks doneert de organisatie de opbrengst van de Haringparty aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Opkikker. Deze stichting verzorgt 'opkikkerdagen' voor gezinnen met langdurig zieke kinderen.

Zie ook De Agenda op Werkendam.net

Lees meer over:

haringparty Werkendam opkikker
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.