vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Politie incasseert stevig bij Giessen

22 mei 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Maar liefst zestien boetes schreef de politie uit bij een verkeerscontrole afgelopen maandag in Giessen. Dat gebeurde op de Industrieweg aldaar. De 'oogst' in slechts twee uur was in meerdere opzichten groot.

Zeven bekeuringen werden gegeven voor het zogeheten handheld bellen. Goed voor 220,00 euro per overtreding. En exclusief administratiekosten. Andere prenten waren voor losliggende lading in de aanhangwagen (twee) ad 230 euro. Een netje is toch goedkoper... En twee voor het niet dragen van de veiligheidsgordel à raison van 120,00 euro. Ook niet gering. Al met al een goede slag dus voor de Hermandad.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.