woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Veiligheidslabel voor CBS Ganzenhof

22 mei 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Op woensdag 16 mei ontivng basisschool de Ganzenhof het Brabants Veiligheidslabel ontvangen.

Het was een feestelijke gebeurtenis na een periode van veel geregel op school om alles op orde te brengen. Het BVL wordt namelijk pas uitgereikt als er praktijk- en theorielessen wordengegeven, met ouders wordt gesproken over het halen en brengen van kinderen en met de gemeente wordt overlegd hoe de verkeersituatie rond de school verbeterd kan worden. De school heeft hiervoor veel werk verzet.

Wethouder de Peuter heeft het BVL label uitgereikt. 

Aanpak
Het BVL is hét programma voor de structurele aanpak van verkeersveiligheid en praktijkgerichte verkeerseducatie aan basisscholieren in Noord-Brabant. Het biedt de scholen en gemeente te hulp en handvatten daartoe.

Lees meer over:

Giessen BVL ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.