zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Altena Bedrijvenbeurs voor Kenia

22 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - GIESSEN: Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2012 zal het eerste Altena for Kenya bedrijvenbeurs plaatsvinden in Sporthal de Jager te Giessen. Ruim 50 bedrijven uit het Land van Heusden & Altena tonen hun producten en diensten aan alle inwoners.

Op dinsdag 15 mei 2012 is de inschrijving voor standhouders van het Altena for Kenya evenement geopend. Vanaf deze dag kunnen alle ondernemers uit de gemeente Woudrichem, Wijk & Aalburg en Werkendam zich inschrijven voor een stand.

Er zijn twee soorten stands beschikbaar. Standtype 1 heeft een afmeting van 3 x 3 meter of een meervoud daarvan. De standhuur is tijdens de vroegboek termijn maar €295,-. Standtype 2 heeft een afmeting van 6 x 6 meter en is te huur voor maar €995,-. De vroegboektermijn loopt tot en met 31 mei 2012.

Aanmelden kan via deze pagina of door een e-mail te sturen naar afk@thestylefoundation.nl.

Reis
Van 20 juli t/m 10 augustus reist wederom een groep van 35 enthousiastelingen af naar Kenia om letterlijk hun eigen steentje bij gaan dragen aan de bouw van het project in Oloirien. Dit wordt gecoördineerd door de reistak van de stichting, The Style Travel. Zij zijn samen met de deelnemers druk bezig met allerlei fundingsacties zodat hiermee een deel van de bouwmaterialen kan worden bekostigd. Meer informatie over de Bouwtrip vindt u hier.

Meer…
Er zijn nog veel meer acties gehouden en er staan er ook nog een aantal op stapel, hierbij een kleine opsomming: Paasontbijt, collectes in diverse kerken, collecteweken in Nieuwegein en Heerhugowaard, potgrondactie, Biesbosch-cruise, statiegeldbonnenactie, Aelse Dag, appelflappenverkoop, veiling, broodjes verkoop, tweedehandskleding verkoop, beauty-avond, kofferbakmarkt. En nog veel meer…

Lees meer over:

beurs style foundation
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.