Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Kyara (5) uit Woudrichem loopt voor KIKA

21 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM-  Op zaterdag 16 juni 2012 neemt Kyara Mikhout deel aan de Kuikenloop in Katwijk. Deze sponsorwandeltocht van 5 kilometer is voor kinderen tot en met 16 jaar.

Het doel van de Kuikenloop is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Daarvoor is uw hulp nodig. Helaas overlijdt bijna 30% van alle kinderen met kanker nog steeds aan deze ziekte. Ruim 70% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelden bijwerkingen ontstaan. Dankzij nieuw onderzoek is het bijna zeker dat nieuwe behandelingsmethoden ontwikkelt kunnen worden om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te maken. Elk kind dat kanker heeft of krijgt, kan dan tijdens en na de behandeling veel meer kwaliteit van leven gegeven worden.

Waarom doet Kyara mee
Op 21 september 2003 werd Daimy Mikhout geboren. Na vijf maanden bleek dat zij een hersentumor had. Een zware operatie en vele chemokuren volgden. >Helaas heeft Daimy de strijd tegen kanker niet kunnen winnen en overleed zij op 4 juni 2005. "Wij weten als geen ander waarom het zo belangrijk is dat er veel en goed onderzoek gedaan wordt naar nieuwe en betere behandelmethoden," aldus vader Robert Mikhout.

Hoe kun je Kyara met deze actie ondersteunen

Voor deze sponsoractie is de website www.kyaramikhout.simpsite.nl geopend. Hier kunt u op een sponsorformulier uw gegevens invullen. Wij nemen dan per e-mail contact met u op waarin staat hoe u uw bijdrage over kunt maken.

Voor meer informatie kunt u mailen naarkyaramikhout@hotmail.com (Kyara na de finish - Foto Robert Mikhout)

Lees meer over:

woudrichem kika Kuikenloop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.