zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Genderen.org heeft nieuwe site

18 mei 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Genderen.org, de virtuele stek voor Genderen, heeft een nieuwe website. Na een aantal weken werk is hij klaar.

De site draait onder Joomla en kan nu veel gemakkelijker worden beheerd. Achter de webstek 'hangt'  een database die alle artikelen twee jaar bewaart. Ook is het mogelijk mensen toegang te verlenen tot een gedeelte van de website om mee te helpen Genderen.org te onderhouden. Webmaster Joop Lankhaar: "Wie zich geroepen voelt, mag reageren."

Hij schrijft verder: "Met een nieuwe website zullen er altijd wel een paar kinderziektes te vinden zijn, die we in de komende weken zullen proberen op te lossen. Een voordeel is dat de website nu ook op een iPad te bekijken is. We hopen hiermee weer een stap te hebben gezet die de site klaar gemaakt heef tvoor de toekomst'.

Lees meer over:

Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.