Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Kwartierwoningen opgeleverd

17 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Vandaag kregen de nieuwe bewoners de sleutels van de huurwoningen van nieuwbouwproject 't Kwartier overhandigd. De woningen werden 11 mei 2012 opgeleverd.

De nieuwe bewoners maakten samen met een opzichter en woonconsulente van Woonlinie een rondje door de woning. Daarna ondertekenden zij de huurovereenkomst. Zoals gebruikelijk bij Woonlinie, ontvingen zij samen met de sleutel een handige emmer met poetsbenodigdheden.

Verkocht
Op 6 en 7 mei 2011 gingen de acht nieuwbouwwoningen in verkoop tijdens de Nieuwbouwbeurs Altena. Binnen de kortste keren waren alle koopwoningen verkocht. Hierdoor kon Woonlinie snel starten met de bouw. In september sloegen de kopers samen met wethouder De Peuter de eerste paal. In korte tijd heeft aannemersbedrijf Pennings deze twaalf woningen kunnen bouwen.

Lees meer over:

woudrichem kwartierwoningen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.