vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

FC Groningen speelt benefietwedstrijd bij Kozakken Boys

16 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Donderdag 17 mei is sportcomplex de Zwaaier het strijdtoneel van een bijzondere wedstrijd. De profs van FC Groningen gaan het met hun voltallige selectie op Hemelvaartsdag opnemen tegen een regioteam. Deze wedstrijd is een rechtstreeks gevolg van de samenwerking met de Make a Wish stichting. Ook FC Groningen heeft een samenwerkingsverband met Make a Wish.

Kozakken Boys is bijzonder trots om deze benefietwedstrijd te mogen organiseren op ons eigen complex. In meerdere opzichten is deze wedstrijd een ‘win win’ situatie. Kozakken Boys kan de banden met FC Groningen nog wat steviger aanhalen. Daarnaast vinden we het bijzonder leuk om eens als gastheer op te mogen treden voor diverse spelers, supporters, sponsoren en bestuurders uit de regio. Maar bovenal zal het op Hemelvaartsdag gaan om de entreegelden, want die zijn namelijk bestemt voor de Make a Wish stichting.

Regioteam
Op dit moment is er een kleine commissie binnen Kozakken Boys bezig om het regioteam gestalte te geven. Maar omdat er nog heel veel teams in de running zijn voor een nacompetitie is het moeilijk om nu al een volledig overzicht te geven. In grove lijnen gaat het team bestaan uit spelers die volgend seizoen Kozakken Boys komen versterken, spelers van Achilles Veen (indien nacompetitie vrij), Altena, Sleeuwijk, Almkerk, Stedoco, enz.  en een aantal eigen jeugdspelers. Daarnaast zijn er nog een aantal ‘oude cracks’ benaderd. Nogmaals, we zijn afhankelijk van het competitieverloop en de medewerking van de betreffende clubs. Als we meer weten leest u dat op deze site het eerst!

De trainers van dit tijdelijke sterrenensemble zijn al wel bekend. Niemand minder dan Ad van Seeters en ons eigen Kees Spaan zijn aangesteld om de poppetjes op de juiste plaats te zetten.

Vanaf deze plaats wil het bestuur FC Groningen, het regioteam, Ad en Kees en in het bijzonder de werkgroep Make a Wish alvast bedanken voor de medewerking aan deze benefietwedstrijd.

FC Groningen – regioteam, donderdag 17 mei, aanvang 18.30 uur

Klik hier voor de opstelling van het regioteam...

Lees meer over:

sport kozakkenboys Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.