woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Succes voor Beachvolleyballers

16 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het afgelopen weekend is de regio beachranking van start gegaan met een toernooi in Dordrecht. Daarnaast werd er ook landelijk gespeeld.

De teams van Beachsportvereniging Werkendam hebben heel goed gepresteerd tijdens deze eerste toernooien. In de leeftijdcategorie meiden onder 14 jaar wist het team Den Haan-Schoon de winst naar zich toe te trekken, met een mooie tweede plaats voor het team Van den Berk-Visser.  Bij de jongens onder 14 werd redelijk onverwacht een topprestatie geleverd door het team Tolenaars-Van der Giessen die in een sterk deelnemersveld de tweede plaats opeisten. Bij de meiden onder 16 jaar eindigden maar liefst vijf teams die trainen aan de Copakadijk op de eerste vijf plaatsen. Donkers-Van Drunen werden eerste, het team Van der Meij-Van Drunen werd tweede en een onverwacht groot succes was er voor het team De Heus-Van der Giessen, dat heel knap derde werd.

Eindstrijd
Tot slot was er ook succes voor de meiden onder 18 jaar. In een spannende eindstrijd ging de overwinning uiteindelijk naar het team Colijn-Wouters, met een hele knappe tweede plaats voor Van Esch-Timmermans. Ook werd er een topprestatie geleverd door het team Bolink-Van Nieuwkoop. Zij speelden een landelijk derde divisietoernooi in Zwolle, en wisten hier direct de bovenste trede van het podium
te bereiken. Alle teams verzamelden de nodige punten, die straks nodig zijn om deel te mogen nemen aan het gesloten Nederlands Kampioenschap. De gescoorde punten in de derde divisie leiden ertoe dat dit team het komende niveau een divisie hoger mag spelen.
Kortom, geweldig mooie resultaten voor de teams, die op topniveau trainen in Werkendam onder toptrainers Debora Kadijk en Krista Buijs. Tevens wordt hiermee de kracht van het Kadijk Beach University programma nogmaals nadrukkelijk onderstreept.

Lees meer over:

Werkendam beachsport
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.