vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Burgemeester Breuer bezoekt Hank

16 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / HANK - Op vrijdagmiddag 11 mei bezocht burgemeester Carla Breuer Geitenhouderij Koningshoeve VOF aan de Kamersteeg 5 te Hank.

In het kader van haar bezoeken aan alle straten in Werkendam werd een afspraak ingepland op uitnodiging van de bewoners. Samen met Peter van der Ven, wijkwethouder van Hank, is er met de bewoners gesproken over het wel en wee van een geitenhouderij. Voorzien van overschoenen heeft het gezelschap een rondleiding gehad door de geitenstallen.

Tevens is er op vrijdagmiddag 30 maart jl. een bezoek gebracht aan De Kooi in Werkendam. Onder het genot van een kopje koffie met gebak heeft de burgemeester gesproken met de bewoners. 

Aanmelden
Burgemeester Carla Breuer wil op deze manier graag in gesprek komen met bewoners en met u praten over de leefbaarheid van uw wijk. Zij hoort graag wat er mooi en interessant is aan uw straat, waarom woont u daar en met hoeveel plezier? Eventuele knelpunten kunnen natuurlijk ook aan bod komen. Wilt u de burgemeester ook laten zien hoe mooi uw straat is? Dat kan door u aan te melden via e-mail info@werkendam.nl  of via (0183) 50 72 00. U kunt dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer over:

Werkendam hank breuer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.