vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

HAK wint met 1-2 open deksel

16 mei 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Groentefabrikant HAK uit Giessen heeft de FoodQualityAward 2012 in ontvangst mogen nemen voor het zogenaamde 1-2 open deksel. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse FoodAwards. Met deze prijs beloont de retailbranche de beste productinnovatie van het afgelopen jaar. Volgens de jury heeft HAK met de introductie van het vernieuwende deksel laten zien goed naar de consument te luisteren. De jury complimenteert HAK met de vondst en ziet het als een uitmuntende verpakkingsverbetering van een bestaand product.

HAK heeft het afgelopen jaar een echte probleemoplosser geïntroduceerd; een deksel dat probleemloos opengemaakt kan worden. “Een initiatief dat we al tien jaar eerder hadden willen hebben. Maar met de komst van het 1-2 open deksel behoren potdicht zittende producten tot de verleden tijd’, aldus de jury.

Waardering
Erik Pijnenburg, manager Marketing en Innovatie bij HAK, heeft de Award met trots in ontvangst genomen: “We hebben veel kennis en energie gestoken in een deksel dat je in een handomdraai kunt openen. Het deksel moest voldoen aan strenge verpakkingseisen en aansluiten op onze productieprocessen. Maar dat is gelukt. Wij zijn dan ook erg blij met de waardering vanuit de branche .”

Lees meer over:

Giessen hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.