zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Inbraakpoging winkels via het dak

16 mei 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Woensdagmorgen 16 mei 2012 werd ontdekt dat er braakschade was bij twee winkels aan de Dorpsstraat in Rijswijk. Op twee plaatsen in het dak waren gaten gemaakt. Dat gebeurde bij een speelgoedwinkel en een naast gelegen supermarkt. In beide gevallen werd het dakleer en de isolatie verwijderd. In een geval werd ook het onderliggende plaatwerk vernield. Het is de daders niet gelukt om binnen te komen. Er is dan ook niets buitgemaakt.

De technische recherche kwam meteen na ontdekking in actie om een sporenonderzoek in te stellen. Op die manier konden de gaten ook weer vrij snel dicht gemaakt worden. De politie stelt op basis van de aangifte, het sporenonderzoek en het ingestelde buurtonderzoek een nader onderzoek in.

(Foto archief ter illustratie)

Lees meer over:

Politie Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.