woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Diefstal putdeksels West-Brabant

15 mei 2012 (door AalburgNet)

REGIO - De afgelopen weken zijn er in West-Brabant ijzerdieven actief. En het kan bijna niet gekker: ze hebben het vooral gemunt op putdeksels. Vooral vanaf industrieterreinen zijn er al ruim 150 gestolen.

Op dinsdagmiddag omstreeks 14.00 uur komt een witte bestelbus de Kempenbaan in Oosterhout oprijden. Je ziet dat de bestuurder uitstapt, naar de achterkant van de bus loopt. Het lijkt een Mercedes Vito bus te zijn met een tweede achterbank en een extra ruit in de zijkant. Verder valt hij op door twee openslaande achterdeuren. Later blijkt dat hier een putdeksel is gestolen. Onder zo’n deksel zit een diepte van soms wel twee meter. Niet alleen van de straat, maar ook op het trottoir worden deksels gestolen.

Levensgevaarlijk dus. Help deze dieven te vinden. Bel met uw tips: 0800 - 6070. (Bureau Brabant)

Kijk HIER voor de beelden

Lees meer over:

Politie Altena putdeksels
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.