donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

&@*$)))!%#^+_! ???….. Puberbrein

15 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Voor ouders, verzorgers van opgroeiende tieners of tienerwerkers organiseert Stichting Tienerfriends in samenwerking met Maureen Altorf (integraal jongerenwerker De Hoop) op 22 mei een voorlichtingsavond over het “puberbrein.”

Maureen Altorf is als integraal jongerenwerker bekend met de jeugdcultuur. Zij heeft een adviserende, ondersteunende en coachende taak rondom de problematiek van jongeren. Zowel naar ouders, jeugdwerkers en docenten als naar de jongeren zelf.

Leren
De avond zal bestaan uit een presentatie over het puberbrein en er zal  “een open microfoon’’ gedeelte zijn. Hierbij kunnen vragen gesteld worden spelen rondom de zorg en betrokkenheid van tieners, zoals zaken binnen de jeugdcultuur: 'Wat houdt hen bezig, identiteit, over opvoeding, etc.' Voor wie daar heen wil kan alvast nadenken over wat  in te brengen. Stichting Tienerfriends bij monde van Matthijs Vos: 'Zo kunnen we van elkaar ook leren en opgebouwd worden. Onze pubers zijn stuk voor stuk uniek en meer dan de moeite waard om daarin te investeren.'

Koffie
Deze interactieve voorlichtingsavond over de denk- en leefwereld van tieners is bedoeld voor ouders van tieners, tiener- en jeugdwerkers en andere belangstellenden. Het wordt gehouden op dinsdagavond 22 mei. Aanvang 20:00 uur op het ms Friendship, ligplaats Hoef 15 in Sleeuwijk. ’t Schip is open vanaf 19:30 uur en de koffie staat klaar!
 

Lees meer over:

Werkendam Tienerfriends
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.