donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Andelo-meisjes Jeugd B niet door

15 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Zaterdag was het een spannende dag voor de meisjes van het team Jeugd B van Gymnastiekvereniging Andelo. Zij mochten hun laatste RTT-wedstrijd turnen en tijdens deze wedstrijd werd besloten wie er uiteindelijk naar de RTT Finale mocht. Andelo turnde tegen GVM Meerkerk, een sterk team. Helaas moest Andelo de meisjes van Meerkerk feliciteren, want zij gingen er met de finaleplaats vandoor.

Andelo begon deze middag op balk. Met maar één val bij de zes meisjes deden ze het hier erg goed. Andelo zette meteen een grote voorsprong op de dames van GVM Meerkerk. Na balk mochten de meiden hun oefening laten zien op brug. Ook hier werden weer goede prestaties neergezet. Lisa liet zien dat ze kan ophurken op brug en ook de andere meiden draaiden prima oefeningen. De zwaaien van GVM op brug waren erg mooi.

Sprong
Op sprong kon Andelo laten zien dat dit één van de favoriete onderdelen van de groep is. Debora en Lisa sprongen deze keer voor het eerst ook mee tijdens de wedstrijd en dit ging erg goed. Lisa behaalde zelfs een 11,500. Op vloer werd het uiteindelijk spannend. Andelo stond met twee punten voor en maakte dus veel kans op de finale. Het team Jeugd B van Meerkerk wist de Andelose meisjes in te halen. De winst was dan ook voor GVM Meerkerk, die nu naar de RTT Finale gaan. (Andelo)

Lees meer over:

sport Andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.