Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

CDA en Gemeentebelangen samen verder

15 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Maandag 7 mei werd bekend dat de VVD uit de Woerkumse coalitie stapte. CDA en Gemeentebelangen hebben zich inmiddels beraden op de ontstane situatie en besloten hun samenwerking in een nieuwe coalitie voort te zetten. "Het heeft niet hun voorkeur om halverwege deze bestuurperiode de coalitie te verbreden en een nieuwe wethouder te laten toetreden tot het college", aldus de partijen.

Het college van burgemeester en wethouders bestaat nu uit burgemeester Petter en de wethouders Bergsma en De Peuter. De taken van burgemeester en beide wethouders zijn opnieuw verdeeld. Binnenkort wordt de raad voorgesteld in te stemmen met het inperken van de wethoudersformatie van 2,25 fte naar 1,8 fte.

KLIK hier voor de portefeuileverdeling.

 

Lees meer over:

politiek woudrichem coalitie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.