donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Vrijdagavond feest op Aalburg FM

14 mei 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Vrijdagavond is het feest op Aalburg FM. Dan gaat de vijftigste uitzending de lucht in van de Vrijdagavondshow. Sinds vorig jaar presenteert Henri Verhagen elke vrijdagavond deze goed beluisterde show, die inmiddels is uitgegroeid tot één van de populairste radioprogramma’s van het Land van Heusden en Altena.

Het programma zit wekelijks vol met diverse items, zoals De Vrijdagavondshow Weekendtaart, de zomer in met Joeri en de Snackcourier. 'Zomaar wat items die een mega succes zijn', laat programmamaker Henri Verhagen weten. 'Toen ik vorig jaar bij Aalburg FM begon met mijn eerste radioprogramma wilde ik gezelligheid brengen. De gezelligheid van de start van je weekend, interactie met de luisteraars, gewoon een leuk familieprogramma, toegankelijk voor iedereen. We zijn nu vijftig uitzendingen verder en ik ben zo blij met het resultaat. Er luisteren zoveel mensen, je krijgt zoveel leuke reacties, mensen doen zo leuk mee met je programma!'

Hoogtepunten
Tijdens de vijftigste uitzending komen alle hoogtepunten nog eens voorbij. Daarnaast valt er als vanouds weer van alles te winnen.

De Vrijdagavondshow is te beluisteren op vrijdagavond vanaf 21.00 uur live op Aalburg FM, via 106.4FM. Voor meer informatie is er de website: www.vrijdagavondshow.nl. (Verhagen in 'bedrijf': foto Aalburg.net)

Lees meer over:

vrijdagavondshow verhagen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.