donderdag 18 april 2024

Sonnema opnieuw goud

14 mei 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 12 mei deed Rick Sonnema mee aan de vijfde Rotterdamcup in Rhoon. Een wedstrijd onder auspiciën van Karate-Do Bond Nederland met een groot aantal deelnemers: 61 karatescholen uit binnen- en buitenland deden mee. Er werd onder de deelnemers flink gestreden om op het podium te komen. Rick Sonnema haalde in een zinderende finale - wéér - goud. Een topprestatie voor deze jonge inwoner van Wijk en Aalburg

Vorig jaar wist Rick de Rotterdamcup op zijn naam te zetten in de categorie 14 jaar. Nu kwam hij uit in de categorie cadetten Kata 16 jaar waar hij alle voorrondes won en ook de zinderende finale op zijn naam schreef.

De met rode band getooide Sonnema komt uit voor Karate-Do Academie Itosu uit Waalwijk. (Foto Leo Sonnema)