woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Volksvereniging Ons Genoegen Vereniging van het Jaar

14 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Volkstuinvereniging Ons Genoegen uit Werkendam is gekozen als vereniging van het jaar voor 2012. De volkstuinvereniging  ontving in disco de Kelder in Hank uit handen van Wethouder Wim de Jong de cheque van € 200.Maar liefst veertien verenigingen waren genomineerd voor de Vereniging van het Jaar.

Al voor de veertiende keer houdt het CDA deze verkiezing om zo de verenigingen in het zonnetje te zetten. Het verenigingsleven is belangrijk in de gemeente, meent de partij en daarom wil het CDA  dat met een verkiezing van de vereniging van het jaar onderschrijven.

Anders
Deze keer was de opzet anders. Geen motivatie van elke vereniging waarom juist zij gekozen moest worden en ook geen jury, maar elke vereniging kon een andere vereniging voordragen als vereniging van het jaar. De meeste stemmen kregen de volkstuinders uit Werkendam. Voor deze vereniging die onlangs moest verhuizen ivm geplande woningbouw op hun oude locatie kwam het geldbedrag goed uit. Voorzitter Visser was erg blij met deze prijs. "Wij hadden dit echt niet verwacht we kunnen het geld erg goed gebruiken " Een echte bestemming had Visser  nog niet.

Zangvereniging Woest Genoegen Hank werd tweede.  

Lees meer over:

cda Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.