donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Vol programma op Aelse dag

14 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - De jaarlijkse Aelse Dag staat weer voor de deur. Op zaterdag 26 mei staat Andel bol van de festiviteiten. Vanaf 10:00 tot 17:00 is er een grote jaarmarkt met meer dan 120 kramen, demonstraties van verenigingen en natuurlijk een kunstmarkt en kinderrommelmarkt in de ochtend. De Andelse ondernemers presenteren zichzelf tijdens de ondernemersmarkt. Tijdens de markt zijn er diverse attracties voor jong en oud: model auto’s, workshops van Circus Pinilotta en natuurlijk de bekende Dakar rally auto’s van Veka Eurol Racing. Kom vooral ook  kijken naar het straattheater MIEP. De allerkleinsten kunnen zich amuseren met diverse kinderattracties.

Dit alles wordt opgeluisterd door diverse optredens met ‘s ochtends en ‘s middags optredens van Dixielandband A La Carte, Hofkapel Nooit Gedagt en Oosterhouts Smartlappenkoor.
‘s Avonds zijn er optredens van Van Alles Wa en het Nederpopkoor A27. DJ Corné en Patrick zijn de hele dag aanwezig om de feestvreugde compleet te maken. RTV Altena/Radio AFM zal de hele dag uitzenden op locatie.

Online
Het hele programma is ook online te vinden op www.aelsedag.nl. Aanvang van de Aelse Dag is 10:00 uur, entree is € 1,- inclusief alle attracties. De feestelijkheden vinden plaats rondom de Romboutstoren.

Lees meer over:

Aelse dag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.