maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Provincialeweg Noord ongewijzigd

14 mei 2012 (door WoudrichemNet)

UPPEL - De gemeente Woudrichem neemt geen extra maatregelen op de Provincialeweg Noord rond Uppel. Uit evaluatie rond de jaarwisseling blijkt onder meer dat de huidige maatregelen afdoende zijn om de hoeveelheid verkeer met 35 procent te laten dalen. Ook is er geen sprake meer van bovenmatig sluipverkeer en is de gemiddelde snelheid op de weg licht gedaald.

In 2010 werd vanwege overlast door het vele te hard rijdende sluipverkeer druk gestudeerd op maatregelen. Er werd toen afgezien van radicale afsluiting van de weg voor niet-bestemmingsverkeer omdat dat niet goed te handhaven was. Wel kwamen er waarschuwingsborden om sluipverkeer te ontmoedigen en op de Provincialeweg smileys met snelheidsovertredingen en wegversmallingen. (Omroep Brabant) 

Lees meer over:

Uppel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.