Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem verder met twee wethouders

14 mei 2012 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - De Woudrichemse coalitie stelt geen vervanger aan voor de vorige week opgestapte wethouder Bert van Vessem (VVD). De wethouders Renze Bergsma (CDA) en Bas de Peuter (Gemeentebelangen) nemen zijn werkzaamheden over. Vorige week maakte het VVD-bestuur bekend dat het uit de coalitie was gestapt vanwege 'onoverbrugbare verschillen van inzicht'. CDA en Gemeentebelangen reageerden verrast op het besluit. De afgelopen week voerden CDA en Gemeentebelangen gesprekken met de oppositiepartijen ChristenUnie en PvdA.
 
Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.