maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Eerste 25 deelnemers Open Coffee staan weer op de rol

12 mei 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA / NIEUWENDIJK - Versie vier van Open Coffee Altena noteerde inmiddels de eerste 25 deelnemers, die binnenkwamen via LinkedIn. Het populaire ondernemersnetwerk komt op 7 juni bijeen in Nieuwendijk, aan de Rijksstraatweg 134, waar Krachtstroom is gehuisvest (voormalig dorpshuis Tavenu). Populair, omdat tijdens de derde sessie in Aalburg, afgelopen april, 115 deelnemers op de teller stonden. De Kastelenzaal in 'd Alburcht was daarmee bijzonder goed gevuld.

Open Coffee Altena komt eens per twee maanden bij elkaar. Steeds is een ander bedrijf gastheer. De deelnemers krijgen daarmee een wisselende kijkje in de ondernemerskeuken bij de ander. De allereerste meeting was in Woudrichem, de tweede in Dussen.

Voor aanmelden en meer, zie het grote nieuwsitem op Werkendam.net

Lees meer over:

open coffee Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.