zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Politie arresteert man na bedreiging

11 mei 2012 (door AalburgNet)
GENDEREN - De politie heeft gisteravond (10-05-2012) een 30-jarige inwoner uit Genderen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een buurtbewoonster te hebben bedreigd. Hij is overgebracht naar het bureau voor verhoor.

Buurtbewoonsters meldden rond de klok van 20.30 uur dat de man hen in het voorbijgaan woordelijk had bedreigd. Dit gebeurde op het moment dat zij met meerderen op straat in gesprek waren. De man, een medebewoner uit de straat, was naar de vrouwen toegelopen en had de bedreiging geuit. Om zijn woorden kracht bij te zetten maakte hij met zijn hand bewegingen die betrekking had op zijn eerdere dreigement. Eén van hen deed aangifte waarop de man ingerekend werd door agenten. Tijdens het verhoor legde hij een ontkennende verklaring af.

Lees meer over:

Politie Meeuwen Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.