donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Extra support voor timmerdorpen vanuit CDA

11 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tijdens de zomervakantie worden er in de Werkendamsne kernen timmerdorpen georganiseerd. Deze zijn voor zowel jeugd als vrijwilligers een groot feest. De jeugd heeft zo ook een zinvolle tijdsbesteding in de vakantie. Het CDA wil juist dat er veel kinderen kunnen genieten van dit evenement en dat de kosten zo laag mogelijk moeten zijn: "Het moet een laagdrempelig blijven en niet overheerst worden door een hoge entreeprijs. Het is al jaren een feest voor alle kinderen in onze dorpen." Daarom stelt de CDA-fractie voor om de timmerdorpen te helpen met een dure post "toiletvoorziening". De fractie heeft vragen hierover gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.