maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Rabobank Altena organiseert fietstocht door de streek

11 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Rabobank Altena organiseert speciaal voor lokale verenigingen/stichtingen die klant zijn bij de bank op 1 september 2012 de Rabobank Sponsorfietstocht. Tijdens deze 'gezellige en sportieve fietstocht' - aldus de bank - kunnen verenigingen en stichtingen een geldbedrag bij elkaar fietsen. Het idee achter de Rabobank Sponsorfietstocht is mensen samenbrengen en iets in beweging zetten. Met de Rabobank Sponsorfietstocht wil Rabobank Altena lokale verenigingen/stichtingen een financieel steuntje in de rug geven.

Voor elk lid die de fietsroute uitrijdt, stort Rabobank Altena € 10,-- op de verenigingsrekening. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging/stichting is € 1.000,-- Maar er is meer...

Meedoen
Voor wie mee wil doen is het zaak zoveel mogelijk leden (en van familie en vrienden van de leden) van de vereniging/stichting te mobiliseren en gezamenlijk één van de uitgezette routes van 30 kilometer door het Land van Heusden en Altena uit te fietsen. Hoe meer leden op de fiets stappen, des te hoger de financiële bijdrage.

Lees meer in De Agenda...

Lees meer over:

Altena rabobak fietstocht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.