vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Gemeente zoekt WMO-leden

10 mei 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - In 2007 is de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) ingevoerd. Uitgangspunt van deze wet is dat iedereen, ondanks eventueel aanwezige beperkingen, moet kunnen deelnemen aan de samenleving. Wettelijk is vastgelegd dat een gemeente haar burgers moet betrekken bij het beleid en de uitvoering van deze wet. Gemeente Aalburg is op zoek naar kandidaten ter invulling van enkele vacatures in de WMO-raad.

De Wmo is verdeeld in negen prestatievelden. Deze prestatievelden omvatten veel onderwerpen. Het gaat daarbij over jeugd, ouders, ouderen, mensen met een verstandelijk of een psychische beperking en over individuele voorzieningen, mantelzorg, vrijwilligers, maatschappelijke opvang enzovoort. De gemeente hoeft het allemaal niet alleen te doen, juist niet. Wettelijk is vastgelegd dat een gemeente haar burgers moet betrekken bij het beleid en de uitvoering van deze wet. Aalburg heeft daarvoor een WMO-raad. De WMO-raad geeft de gemeente gevraagd en ongevraagd advies over de WMO-onderwerpen. Gemeente Aalburg is op zoek naar kandidaten ter invulling van enkele vacatures in de WMO-raad. Als uw interesse is gewekt verzoeken wij u te solliciteren.

Een profielschets kunt u vragen bij Luus Hendriks telefoon 0416 698723. Email:  l.hendriks@aalburg.nl.  
Voor inlichtingen over de vacature kunt contact opnemen met Anton van Balkom a.v.balkom@gmail.com of Conny Delpeut  c.delpeut@casema.nl.

Uw sollicitatie kunt u tot 23 mei 2012 sturen naar gemeente Aalburg, postbus 40, 4260 AA Wijk en Aalburg, onder vermelding van vacature WMO-raad.

Lees meer over:

wmo raad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.