maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Eendracht Werkendam neemt Feijter Groep over

10 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - TERNEUZEN: Eendracht Werkendam BV neemt het Terneuzense hoofdkantoor en vijftien werknemers van de failliete De Feijter Groep over.  Het grond-, weg- en waterbouwbedrijf onderhandelt nog over overname van het voormalige bedrijfsterrein van De Feijter in Biervliet.

Eendracht Werkendam had het failliete bedrijf in zijn geheel in één keer willen overnemen, maar kwam niet tot overeenstemming met banken en curator. Eendracht kan mede daardoor niet direct opdrachten, die De Feijter onderhanden had, overnemen. Met de oprichting van een poot Eendracht Zeeland hoopt directeur John van Boxel toch een aantal grotere werken voor bijvoorbeeld de aanleg van de tunnel onder het Kanaal van Gent naar Terneuzen en de verbreding van rijksweg N61 te kunnen binnenslepen.

Lees hier verder...

 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.