Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Petter redt drenkelinge uit het water

10 mei 2012 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - Burgemeester Frank Petter heeft donderdagmiddag een drenkelinge gered. De oudere dame was bij het Ravelijn door onduidelijke oorzaak te water geraakt. De burgemeester aarzelde geen moment en sprong de vrouw achterna. Hij slaagde erin om de vrouw op het droge te brengen. Met de telefoon van een passerende wandelaarster waarschuwde Petter vervolgens de hulpdiensten. De drenkelinge is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar maakt het naar omstandigheden goed. Teamchef Marck de Brouwer van de politie bood de burgemeester een bloemetje aan voor zijn kordaat ingrijpen. (Brabants Dagblad - foto Woudrichem.net)

Lees meer over:

Politie woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.