maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Nieuwe dijk moet maar strontloos blijven

9 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Bij de op de rol staande dijkversterking Steurgat - Hank komt een langgerekt fietspad. Tijdens de behandeling van dit punt in de gemeenteraad pleitte het  CDA voor het aanbrengen van schrikdraad langs die route om zo de schapen te weren. Een inwoner uit Werkendam deed dit voorstel dat door een aantal partijen werd omarmd. Bij veel fietsers en voetgangers van het huidige fietspad bestaat al jarenlang veel ergernis over de hopen schapenstront ter plekke.

Vrijliggend fietspad
Tijdens de behandeling  van de (fiets)veiligheid Sleeuwijksedijk - Hoef - Kerkeinden brak het CDA ook een lans  voor een vrijliggend fietspad. Eerder dit jaar wilde de partij dat deze mogelijkheid onderzocht zou worden. Tijdens de behandeling van dit onderwerp bleek dat dit niet was gebeurd. Het CDA meent dat dit alsnog moet gebeuren, er dient een keuzevariant te zijn voor een vrijliggend fietspad.

Lees meer over:

politiek cda Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.