maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Feest op pontje Steur

8 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Feest op Pontje Steur dat afgelopen zondag zijn 100.000ste passant overzette. Wethouder Wim de Jong hierover: 'Met behulp van het team van vrijwilligers groeide Pontje Steur uit tot een belangrijke verbinding voor met name recreanten in het mooie gebied. Maar ook onze eigen inwoners maken met plezier gebruik van de pont.'

Het echtpaar Lou en Joke Simonse uit Wageningen waren de gelukkigen. Vanaf Camping 'de Witboomkil' fietsten zij naar Pontje Steur onderweg naar Hank.  Schipper Theo van Meer liet hen weten dat zij de 100.000ste passant waren. Namens B en W van de gemeente Werkendam kreeg het echtpaar een fotoboek van de Biesbosch en een cadeaubon voor een fluisterboottocht. 

Lees meer over:

Werkendam Pontje steur
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.