woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Tienerfriends naar Giessen

8 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - GIESSEN: Aanstaande zaterdag 12 mei is er weer een Tienerfriendsavond, deze keer op niet “ons” schip de Friendship, maar in Kerkelijk Centrum ’t Dijkhuis, Kerkstraat 1 in Giessen. Het thema van deze avond is “Ik ga op reis” . De Tienerfriendsavond is voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar.

Het beloofd weer een spetterende avond te worden waarin we door middel van spellen, activiteiten en gesprekken met elkaar nadenken over dit thema. Daarnaast is er lekker veel ruimte voor gezelligheid dus is er weer voldoende tijd om alle je vrienden te ontmoeten en samen te chillen! We sluiten de avond af met weer een knallend spel, dus mis het niet!!!

De avond kost € 3,- en begint om 20.00 uur en is rond 22.00 afgelopen. Zorg dat je erbij bent!!!

Informatie
Voor vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht op www.tienerfriends.nl, een mail sturen naar info@tienerfriends.nl of bellen met Henk Schouten (06-53374480).
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.