vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Grote uitruk hulpdiensten voor persoon te water

8 mei 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Gisteren, rond de klok van 18:00 uur, werden brandweer, ambulance en politie gealarmeerd voor een te water geraakt persoon aan het Jagerspad, ter hoogte van nummer 26, zijnde Zwembad De Kikvors. Naast brandweer Giessen werd ook de waterongevallenwagen uit Breda, de hoogwerker uit Waalwijk, het oppervlaktereddingsteam uit Tilburg en de Officier van Dienst gealarmeerd. Tevens werd een Ambulance uit Waalwijk opgeroepen. De Lifeliner 1, één van de traumahelicopters is ook uitgevlogen. 

Verdere info ontbreekt vooralsnog.

Lees meer over:

112 Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.