woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Yuri van Gelder opent Giessense jaarmarkt 2012

8 mei 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Op 13 september 2012 zal gymvereniging Andelo in samenwerking met topturner Yuri van Gelder de opening van de Giessense Jaarmarkt verzorgen. Andelo zal dit doen door een demonstratie te geven met al de leden van de vereniging. Yuri van Gelder zal zich daarna van zijn beste kant laten zien aan het toestel ringen.

Om 18.30 uur is iedereen welkom in Sporthal de Jager om te komen kijken hoe de meisjes en jongens van Andelo turnen. Om 19.00 uur zal burgemeester Petter een woordje doen. Daarna gaat Yuri van Gelder in de ringen. Vast enz ekrer zal de turner ook tijd maken om handtekingen uit te delen. 

Lees meer over:

sport Yuri van Gelder Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.