donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

X-box voor de Notenhoff

8 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen vrijdag verrastte de heer Vink, namens sjoelvereniging Altena uit Uitwijk, de bewoners van Zorgcentrum De Notenhoff met een X-box Kinect, een spelcomputer waarmee ook dvd kan worden gekeken.

Naast gezelligheid kan door het spelen de conditie, de sociale contacten en de geestelijke gezondheid worden verbeterd. De sjoelvereniging heeft het bedrag voor deze computer tijdens het traditionele Paassjoelen bijeen gesjoeld.

Bewoners en medewerkers zijn erg verguld met deze mooie geste en hopen veel gebruik te maken van deze leuke voorziening! (Foto Maaswaarden)

Lees meer over:

Notenhoff
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.